OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om mig – Gunilla Stener

Jag fick min första ponny vid åtta års ålder. Sedan dess har mycket i mitt liv kretsat runt hästar. Efter att ha arbetat inom försäljning under många år fick jag tillfälle att arbeta som försäljare inom ridsporten, mitt drömjobb, att få arbeta med mitt stora intresse. Jag blev alltmer fascinerad av sadlar och dess funktion och hur de påverkar häst och ryttare.

Mitt intresse för sadlar tog fart när jag lärde känna Jimmy Inserte som är mer känd som Sadeldoktorn. Han har inte bara inspirerat mig utan lärt mig allt jag kan om sadlar. 

Jag är utbildad sadelinpassare vid Nordiska Sadelmakarkåren. Genom mitt arbete inom ridsporten har jag även haft möjlighet att arbeta med utveckling av sadlar. För att ständigt hålla mig uppdaterad åker jag på sadelclinics både i Sverige och utomlands.

Jag vågar påstå att jag har hittat den roligaste kombinationen i ett yrkesliv, att få jobba med det jag brinner för, dessa fantastiska sadlar, men också med härliga samarbetspartners inom ridsporten och ha kontakt med butiker runt om i Sverige genom agenturer.